Today.ua

Фісташковий - новий беж: Даша Астаф'єва показала найтрендовіший трикотажний костюм на весну

Трикотажні костюми не втрачають своєї актуальності. Даша Астаф'єва показала найбільш трендову модель та колір цієї весни.

Наймодніший трикотажний костюм 2023

Стилісти часто радять обирати речі базових відтінків, оскільки їх простіше поєднувати між собою. Але йдеться не лише про чорне, біле та бежеве. Є ще так багато кольорів (пастельних відтінків), які можуть розбавити гардероб і при цьому підходити абсолютно до всього. Чудовий приклад показала Даша Астаф'єва.

Українська співачка опублікувала серію нових фотографій у своєму акаунті в Інстаграм, представивши на тлі гарного інтер'єру та великої картини. У кадрі зірка та дівчина з обкладинкою Playboy постала у стильному трикотажному костюмі, що складається з широких штанів на середній посадці та вкороченого светра вільного крою, з широкими рукавами та V-подібним вирізом. Даша Астаф'єва відмовилася вже від набридлого всім бежевого кольору і зупинила свій вибір на ніжному фісташковому відтінку, який надає свіжості її весняному вигляду.

Також костюм можна надіти з лоферами, кедами, кросівками, мюлями, слінгбеками або шкіряними ляпанцями. У прохолодні дні такий костюм можна носити з бомбером, тренчем, плащем, шкіряною курткою або шубкою-Тедді.

Нагадаємо, Хейлі Бібер показала трендовий спортивний костюм на весну 2023 - але джогери і худі вийшли з моди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ