Today.ua

Фарширована риба по-єврейськи: найбільш швидкий та смачний рецепт

Фарширована риба по-єврейськи виходить надзвичайно смачною, причому зі стравою не потрібно довго возитися. Пропонуємо вам максимально швидкий та простий рецепт. Час, витрачений на кухні, точно того вартий – близькі будуть під враженням від частування.

Фарширована риба традиційно готується досить довго, а далеко не у всіх господинь є час і бажання годинами стояти біля плити. Спробуйте спрощений рецепт, який ще називають лінивим. Вам знадобляться слідуючі інгредієнти:

Спочатку потрібно почистити рибу, промити її та відокремити кістки від філе.

Наріжте цибулину, а моркву натріть на великій тертці. Обсмажте їх на олії до золотистого кольору.

Батон замочіть у молоці чи воді, відіжміть. Два рази пропустіть його через м'ясорубку разом із рибним філе та засмажкою.

Додайте до фаршу яйце, посоліть і поперчіть, добре перемішайте до однорідного стану.

Лушпиння з декількох цибулин промийте і викладіть його на дно каструлі. Сформуйте тефтелі довгастої форми, присоліть зверху, а потім залийте гарячою водою, щоб вона повністю покривала рибу. Додайте лавровий лист.

Фарширована риба буде готова за годину - її потрібно тушувати на невеликому вогні під кришкою. Під час подачі можна посипати страву зеленню. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати заливну рибу, щоб бульйон залишився прозорим і точно застиг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ