Фарширована риба по-єврейськи: найбільш швидкий та смачний рецепт

Автор: Леся Ловіцька

Фарширована риба по-єврейськи виходить надзвичайно смачною, причому зі стравою не потрібно довго возитися. Пропонуємо вам максимально швидкий та простий рецепт. Час, витрачений на кухні, точно того вартий – близькі будуть під враженням від частування.

Фарширована риба по-єврейськи: найбільш швидкий та смачний рецепт  - today.ua

Фарширована риба традиційно готується досить довго, а далеко не у всіх господинь є час і бажання годинами стояти біля плити. Спробуйте спрощений рецепт, який ще називають лінивим. Вам знадобляться слідуючі інгредієнти:

  • 2 кг коропа;
  • 100 г батона;
  • яйце;
  • крупна цибулина;
  • 1 морква;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 50 мл соняшникової олії;
  • 0,5 склянки молока чи води;
  • сіль та перець за смаком;
  • лавровий лист.

Спочатку потрібно почистити рибу, промити її та відокремити кістки від філе.

Наріжте цибулину, а моркву натріть на великій тертці. Обсмажте їх на олії до золотистого кольору.

Популярні зараз

Україна отримає одну з найкращих у світі систем ППО

Укренерго запровадило графіки відключення електроенергії у всіх регіонах

НБУ оголосив про масове закриття банківских відділень

Мобілізація посилилась: стали відомі зміни, що очікують на чоловіків з інвалідністю

Батон замочіть у молоці чи воді, відіжміть. Два рази пропустіть його через м'ясорубку разом із рибним філе та засмажкою.

Додайте до фаршу яйце, посоліть і поперчіть, добре перемішайте до однорідного стану.

Фарширована риба по-єврейськи: найбільш швидкий та смачний рецепт Лушпиння з декількох цибулин промийте і викладіть його на дно каструлі. Сформуйте тефтелі довгастої форми, присоліть зверху, а потім залийте гарячою водою, щоб вона повністю покривала рибу. Додайте лавровий лист.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Фарширована риба буде готова за годину - її потрібно тушувати на невеликому вогні під кришкою. Під час подачі можна посипати страву зеленню. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати заливну рибу, щоб бульйон залишився прозорим і точно застиг.