Today.ua

Єрмак відповів на звинувачення у святкуванні дня народження та використанні гелікоптера ДСНС

Глава Офісу президента Андрій Єрмак розповів, чим насправді займався у свій день народження разом із президентом Володимиром Зеленським.

Андрій Єрмак заявив, що не святкував свого ювілею і взагалі не любить відзначати дні народження. А в компанії президента голова ОП на гелікоптері літав виключно у важливих справах.

"Я не люблю дні народження в принципі. Щоразу хочеться крізь землю провалитися. Стою і чекаю, щоб цей жах швидше закінчився. Почуваюся дуже ніяково в такі моменти", – зізнався Андрій Єрмак.

У Гуті президент Володимир Зеленський, керівник ВП Андрій Єрмак та міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов зустрічалися з метою оглянути місце, де готується проведення дипломатичного форуму за участю всіх послів України.

"У суботу я особисто пропрацював там півдня. Далі, як би дивно це не звучало, у свій день народження, я встав о п'ятій ранку, о шостій ми виїхали до Івано-Франківська, о сьомій - вилетіли до Києва", - уточнив глава Офісу. президента України.

Згідно з протоколами безпеки для перельотів у Гуту і назад Володимир Зеленський та Андрій Єрмак скористалися вертольотом ДСНС. Президент та голова ВП вилетіли з Києва на військовому гелікоптері, в дорозі довелося проводити дозаправку, тому, коли стало зовсім темно, для супроводу було задіяно борт ДСНС.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів, хто готує держпереворот в Україні та планує змістити Володимира Зеленського з посади президента країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ