Today.ua

Олена Зеленська у золотих сережках та смугастому костюмі показала, як стильно носити сучасні тренди

Останніми днями Олена Зеленська дуже часто з'являється на публіці, виконуючи свої обов'язки першої леді України. Вона просуває нові ініціативи, розробляє програми та захищає українську спадщину. Вчорашня зустріч була присвячена підтримці Канади. На зустрічі з лідерами країни дружина Володимира Зеленського чудово виглядала.

До Києва приїхала міністр закордонних справ Канади Мелані Жолі. Перша леді України та канадський чиновник обговорили плани, які вони можуть здійснити на підтримку нашої країни.

На засіданні Олена Зеленська з'явилася у чудовому образі. Її вибір упав на темно-синій костюм у товсту світлу смужку, що складається з широких штанів та двобортного об'ємного піджака. Під низ дружина українського президента одягла класичну білу сорочку, яку застебнула на всі ґудзики.

Найголовнішою деталлю, яка додавала 45-річній першій леді України стилю та новітності, були трендові прикраси - а саме акцентні сережки у золотому кольорі.

Волосся Олена Зеленська уклала у звичній манері – на бічний проділ, підкрутивши кінці всередину.

"Українська мова та культура вже давно не чужі Канаді, і стають все ближчими", - зазначила Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська зачарувала красою під час нового виходу у світ, обравши вбрання наймоднішого кольору цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ