Today.ua

Олена Зеленська показала наймодніший светр 2023 року

Олена Зеленська не перестає захоплювати публіку своїм зовнішнім виглядом. Дружина президента України є однією з найкрасивіших та найстильніших перших леді світу. За її виходами у світ уважно стежать ЗМІ та модні експерти.

Днями відбулася стратегічна сесія "Реформа шкільного харчування: стратегічний розвиток в умовах війни та повоєнного відновлення України", на якій Олена Зеленська з'явилася в онлайн-форматі. Знімки першої леді з'явилися у її офіційному обліковому записі в соцмережах.

У кадрі 45-річна дружина Володимира Зеленського постала в одному із наймодніших светрів 2023 року. Її вибір упав на светр у рубчик з цікавою лінією горловини та манжетами у гарному відтінку – темно-сірому, що межує з чорним. Розбавити портретну зону Олена Зеленська вирішила за допомогою трендового цього року прийому – брошки. Вона віддала перевагу невеликій прикрасі в золотому кольорі.

Волосся перша леді залишила розпущеним, уклавши його на бічний проділ, а кінці підкрутивши всередину. У макіяжі вона дотримувалася природності, підкресливши очі.

Разом із експертами в рамках стратегічної сесії Олена Зеленська обговорила реформу шкільного харчування, яку розпочала ще до початку повномасштабного російського вторгнення.

"Якби не російський напад - напевно, сьогодні ми б говорили вже про досягнення, зріст та зміни, - зазначила перша леді України. - Але, незважаючи на війну, реформа повертається".

Нагадаємо, Олена Зеленська показала наймодніше поєднання кольорів цієї зими - шоколадний та білий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ