Today.ua

Олена Зеленська показала наймодніший костюм осені: новий вихід першої леді України

Олена Зеленська відвідала публічний захід та зустрілася з молоддю. 44-річна перша леді України постала у трендовому костюмі цієї осені. Вона доповнила вбрання із широкими брюками романтичною зачіскою.

Дружина президента Володимира Зеленського поспілкувалася з підростаючим поколінням. Вона зустрілася представниками Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), ГО "Безбар'єрність" та зірками Олександром Педаном, Велбоєм та Роксоланою. Олена Зеленська побувала на зустрічі із тематичною назвою "Скажи чесно, ти як?" в межах реалізації національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки. Її мета – допомагати громадянам України долати стрес.

Обраниця глави держави зачарувала присутніх своїм жіночним образом. Вона з'явилася у модному костюмі пісочного відтінку, який складався із жакету оверсайз та широких штанів зі стрілками. Їх доповнили чорна водолазка та класичні чорні туфлі на шпильці.

Зеленська зробила ефектне укладання. Вона зібрала на потилиці волосся, завите в ефектні локони, випустивши один біля обличчя.

Стиліст наніс Олені ніжний макіяж з акцентом на очі. Їх підкреслили тіні в тон і акуратні чорні стрілки. Стильний look завершив нюдовий манікюр на коротких нігтях.

"Стрес, який щодня переживають українці через російське вторгнення, треба проговорювати... На мою думку, молодше покоління вже на цьому шляху. Їхні "ок" і "не ок" максимально щирі й обґрунтовані. Вони не бояться й не соромляться говорити про те, що непокоїть. А лише так можна вийти переможцем із цієї війни, яка б'є і по нашій психіці", - зазначила почесна гостя.

Минулого тижня Олена Зеленська зробила рідкісний вихід у світ із чоловіком. Перша леді України у трендовому костюмі з брошкою зачарувала українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ