Today.ua

Економ-варіант: рецепт золотистих драників без яєць

Драники з картоплі дуже люблять в Україні. Іноді їх навіть готують із вчорашнього пюре, щоб не пропадав продукт. Щоб блюдо тримало форму, до нього додають яйце. Але, враховуючи нинішні ціни на яйця, пропонуємо спробувати альтернативний рецепт, в якому використовується інша сполучна речовина.

Драники без яєць - рецепт смачної страви з картоплі

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Очищаємо картоплю, споліскуємо в холодній воді та натираємо на дрібній тертці або перемелюємо у м'ясорубці. Якщо коренеплід пустив сік, його треба злити.
  2. Цибулю та часник дрібно нарізаємо і додаємо до картоплі - перемішуємо. Також до рецепту можна додати 300 г смажених грибів.
  3. Додаємо борошно, сіль та спеції, наприклад, чорний мелений перець, італійські трави або готову приправу для картоплі. Перемішуємо.
  4. Розігріваємо сковороду з олією, формуємо драники і обсмажуємо з двох сторін по 3-4 хвилини, поки вони не стануть золотистими.

Готово. Подавати можна зі сметаною.

Смачного.

Пропонуємо також спробувати приготувати пиріг без яєць – рецепт солодкого десерту зі старого варення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ