Today.ua

Дженніфер Лопес у прозорій сукні та масивних сережках викликала фурор новим виходом у світ

Американська актриса Дженніфер Лопес активно просуває свій новий фільм "Мати", який незабаром виходить на Netflix.

Днями зірка з'явилася в ефірі ток-шоу, щоб розповісти про майбутню картину та дати невелике інтерв'ю.

Для появи на публіці Джей Ло обрала приголомшливий образ від французького модельєра Олександра Вот'є. Вона викликала фурор у напівпрозорій плісированій сукні королівського синього відтінку з пишними рукавами та акцентом на талії.

Образ американської актриси завершили незвичайні високі блискучі чоботи, які імітують поділ плісованої спідниці. Також зірка обрала трендові аксесуари: масивні сріблясті сережки у формі крапельки, товстий браслет та великі кільця.

Волосся Дженніфер Лопес поклала в красиву зачіску, основну довжину прибравши назад у хвіст, а попереду залишивши локони обрамляти обличчя. Візажисти зробили зірці яскравий макіяж, акцентувавши увагу на очах.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Jennifer Lopez (@jlo)

Майбутній американський драматичний бойовик "Мати" з Джей Ло у головній ролі вийде на екрани 12 травня. Режисером картини стала Нікі Каро - автор фільмів "Удача винороба", "Тренер", "Дружина наглядача зоопарку" та "Мулан". Над сценарієм працювали Міша Грін, Андреа Берлофф та Пітер Крейг. У фільмі також можна буде побачити Джозефа Файнса, Омарі Хардвіка та Гаеля Гарсію Берналь.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у білій сукні-кроше зворушила Мережу - як наречена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ