Today.ua

Дженніфер Лопес показала, як виглядає до та після професійного макіяжу

Дженніфер Лопес часто називають жінкою без віку. Але чи так це насправді, чи вся справа у макіяжі та вдало підібраному одязі? Американська виконавиця показала, як її збирають на заходи, та опублікувала свої фото до та після професійного макіяжу.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Дженніфер Лопес опублікувала серію нових фото, які були зроблені під час промо-туру на підтримку нового фільму "Нестримне весілля", який незабаром виходить на екрани.

Для прес-конференції з журналістами разом зі своїм партнером зі знімального майданчика - актором Джошем Дюамелем, 53-річна артистка з'явилася в чудовому образі. Її вибір упав на рожевий аутфіт: сукня з високим горлом, прикрасою у вигляді квітів і збірками, а також довге пальто і нюдові босоніжки на зав'язках.

"По середах ми носимо рожеве", - зазначила у публікації Дженніфер Лопес.

Перед публікою в студії артистка з'явилася з красиво покладеним волоссям і яскравим макіяжем, проте на іншому фото, зробленому за лаштунками, вона позує з прибраними в гульку локонами і без макіяжу.

Примітно те, що шанувальники неодноразово зазначали, що Джей Ло без макіяжу виглядає значно привабливіше і молодше, ніж з.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес показала наймодніший світлий пуховик цієї зими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ