Today.ua

Дженніфер Лопес показала, як стильно носити модні штани весни 2023

Моді властиво повторюватись, і це доводить Дженніфер Лопес, яка з'явилася на публіці в реперському образі у стилі 2000-х.

Американська виконавиця потрапила в об'єктиви папараці напередодні Різдва зі своєю мамою та сестрою Ліндою у Лос-Анджелесі. Було так приємно спостерігати, як 53-річна артистка веде свою 77-річну маму за руку, коли вони робили останні покупки перед святом.

Дженніфер Лопес не стала змінювати свій стиль, і навіть заради прогулянки з сім'єю обрала яскраве вбрання, що привертає увагу. Її вибір припав на наймодніші штани майбутнього року – спортивні червоні штани-парашути. Їх вона поєднала зі звичайною білою футболкою з V-подібним вирізом, замшевими черевиками та укороченим червоним пуховиком. Образ артистка завершила багатошаровою окрасою на шиї, червоними сонцезахисними ретро-окулярами та масивними сережками-кільцями, а волосся забрала у хвіст на потилиці.

Такі штани в новому році можна носити практично з усім: каблуками та топом, кедами, топом та розстебнутою сорочкою, сіткою та кросівками, трендовою футболкою та в'єтнамками.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у ляльковій міні-сукні похвалилася своїм яскравим різдвяним вбранням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ