Today.ua

Дженніфер Лопес показала, як стильно носити наймодніші штани цієї зими

Дженніфер Лопес продемонструвала цікаві образи. 53-річна американська співачка показала, як стильно носити наймодніші штани цієї зими. Артистка вразила шанувальників.

Виконавиця хіта On The Floor потрапила до об'єктивів папараці в Лос-Анджелесі. Її помітили біля студії у Голлівуді. Дженніфер Лопес з'явилася у ефектному зимовому вбранні у світлих тонах. Вона одягла білу сорочку з довгими рукавами, смугастий шарф, кремовий жилет та бежеві штани карго з додатковими кишенями в області литок. Наразі стиль мілітарі на піку популярності – і поп-діва про це знає.

Актриса фільму "Стриптизерка" доповнила повсякденний аутфіт коричневими черевиками на масивній рельєфній підошві. Джей Ло зробила натуральний макіяж. Вона зібрала довге волосся у високий хвіст.

Лопес похвалилася фігурою ще в одному трендовому вбранні. Вона поєднала бежеві светр та штани палаццо, які другий сезон підряд не втрачають актуальності. Look завершило взуття на високих підборах.

Улюблениця публіки позувала у гардеробній кімнаті. Дженніфер розпустила локони по плечах. Вона зробила мейк з акцентом на очі – знаменитість обожнює smoky eyes.

Фанати дружини актора Бена Аффлека адресували їй компліменти.

"Молодіжна така, супер", "треба собі такі штанці прикупити", "Шикарна, як завжди", "Бежеві кольори у моді - візьмемо на замітку", "Яка ж крута, обожнюємо тебе!" – прокоментували фоловери.

Раніше Дженніфер Лопес показала трендовий манікюр цієї зими – вона продемонструвала дизайн нігтів, який зараз на піку популярності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ