Today.ua

Дві розкішні перші леді: Зеленська та Макрон у чорних вбраннях разом вийшли у світ

44-річна перша леді України та її 69-річна французька колега разом з'явилися на заході у Парижі, присвяченому сьогоденню та майбутньому нашої країни. Олена Зеленська та Бріжит Маркон обрали дуже різні образи, проте зупинилися на одному відтінку.

Учора у Франції дружина українського президента представила свою благодійну фундацію в паризькій історичній залі la Salle Pleyel. Цей благодійний вечір був присвячений Ізюмській лікарні - її подвигам та необхідності відновлення.

Олена Зеленська на публіці з'явилася в приголомшливому образі, одягнувши завужені штани, що ідеально сидять, подовжений двобортний піджак-смокінг, лацкан якого прикрасила красивою брошкою, і класичну білу сорочку.

Підтримати свою колегу прийшла дружина французького президента. 69-річна Бріжит Макрон вирішила підкреслити свої стрункі ніжки, обравши маленьку чорну сукню, що облягає її струнку фігуру. На плечі вона накинула пальто та взяла невелику золоту сумочку.

"Дякую колезі і другу – першій леді Бріжит Макрон, – яка долучилася і підтримала цю ініціативу. Я знала що французька громада не залишиться осторонь", - зазначила Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська в чорному твідовому піджаку із золотими гудзиками і оксамитовим коміром і брюках, що ідеально сидять, показала наймодніший костюм цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ