Тушковану капусту багато хто любить за простоту в приготуванні, приємний смак і дешевизну. Таку страву часто вживають на вечерю, коли не хочеться жирних та калорійних страв перед сном. Легка закуска стане ще цікавішою, якщо додати два секретні інгредієнти.
Щоб тушкована капуста мала кращий смак і стала більш ситною, потрібно використовувати кулінарні хитрощі. Кухарі порадили додавати у страву субпродукти чи копченості, а також панірувальні сухарі.
Субпродукти чи копченості
Звичайно, з будь-яким свіжим м'ясом або грибами тушкована капуста буде смачнішою. Однак їх можна замінити більш доступними субпродуктами чи копченостями. Страва зазвучить по-новому, якщо додати в рецепт курячі серця або печінку.
Відмінними варіантами стануть сосиски, нарізані кружальцями, мисливські ковбаски або курячі крильця. Експериментуйте з інгредієнтами на власний розсуд.
Панірувальні сухарики
Мало хто знає, що панірувальні сухарі чудово поєднуються з капустою. Вони виконують одразу дві задачі: роблять текстуру капусти щільнішою, а також вбирають зайвий сік, який вона виділяє в процесі готування.
Сухарі краще використовувати домашні, які потрібно попередньо подрібнити на крихту. Їх потрібно додати до тушкованої капусти за п'ять хвилин до повної готовності та перемішати.
Нагадаємо, як приготувати мариновану капусту з буряком. Така гостра закуска яскраво-рожевого кольору стане справжньою прикрасою та родзинкою новорічного столу. Вона готується за простим рецептом – із найпростіших інгредієнтів.