Today.ua

Дорогий мінімалізм: колишня дружина Ступки засвітила інтер'єр свого будинку у США

Дмитро Ступка на початку квітня повідомив, що розлучається з дружиною після восьми років шлюбу. Стало відомо, що блогерка зрадила українському актору з багатим американцем. Майже відразу Логунова почала жити зі своїм обранцем, познайомила його зі своєю дочкою, і вони стали щасливою родиною.

Майже всі публікації білоруська перукарка Поліна Логунова присвячує своєму новому обранцю. Все, чим вона спромоглася поділитися з підписниками, так це тим, що її коханого звуть Фредерік і він американець. Також стало відомо, що новий залицяльник колишньої дружини Дмитра Ступки виявив ініціативу та запропонував їй відкрити бізнес у США – досить вигідна партія.

У вихідні закохані влаштували сімейний день. В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Поліна опублікувала відео з їхнього будинку. У кадрі Фредерік постав на кухні, зайнятий приготуванням.

У будинку колишньої дружини Ступки стандартне американське планування – відкрита кухня з кухонним островом, сучасною вбудованою побутовою технікою, великим холодильником на чотири дверцята. Всередині рівні світлі стіни, великі вікна, багато сонячного світла, на підлозі ламінат чи паркет.

Кухня з'єднана із залом, у якому розмістився величезний диван, кавовий столик і навіть камін у кутку.

Логунова показала, як її 5-річна дочка відмінно ладнає з, можливо, майбутнім вітчимом. Фредерік і Богдана грайливо бігали навколо кухонного острова, а потім побігли до зали й кинулися на диван. Дівчинка відмінно говорить англійською і явно потоваришувала з маминим коханим.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Polina Logunova (@polinalogunova)

Нагадаємо, Дмитро Ступка показав рідкісні фото зі своєю єдиною дочкою – як дві краплі води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ