Today.ua

Дорофєєва та Дантес офіційно все: співак відреагував на розлучення

Розлучення однієї з найулюбленіших та найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу стало для фанатів справжнім ударом. Надя Дорофєєва та Володимир Дантес не планували говорити про стосунки, але під час війни це виявилося нереально. І ось майже через рік після того, як вони роз'їхалися і почали нові відносини, закохані офіційно оформили розлучення.

В інтерв'ю музикант зізнався, що, коли отримав документи на розлучення, тут же відправив їх Наді Дорофєєвій і привітав її з цим. Вона привітала його у відповідь. Зазначається, що це була одна з їхніх рідкісних розмов останнім часом.

Я нещодавно отримав свідчення про розлучення. Я послав їй. Написав: "Вітаю". Вона сказала: "Я тебе теж". Так ми й поспілкувалися", - наголосив Володимир Дантес.

Ходять чутки, що причиною розлучення став роман Наді Дорофєєвої із спільним другом пари – ресторатором Михайлом Кацуріним. Дантес зізнався, чи спілкується зі своїм колишнім товаришем після цього.

"Ніяких (стосунків - примітка Редактора). Ми можемо, якщо потрібно щось десь... Я нещодавно брав у нього кейс для гітари, бо мені треба було переїхати, виступати в Ізраїлі, у мене не було кейсу для гітари. Ми спілкуємося, коли для цього є потрібні обставини", - наголосив Дантес.

Нагадаємо, Володимир Дантес здивував справжньою причиною розлучення з Надією Дорофєєвою: "Не мені з тією кармою жити".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ