Today.ua

Будинок за 26,5 млн доларів: у Мережі показали квартиру, де мешкала перша дружина Дональда Трампа до своєї смерті

У липні 2022 року померла перша дружина американського магната та експрезидента США Дональда Трампа. Колишній фотомоделі та бізнес-леді було 73 роки. Жила жінка та мати трьох старших дітей політика на Манхеттені у розкішному чотириповерховому таунхаусі.

За інформацією The Wall Street Journal, діти Івани Трамп виставили на продаж нерухомість, яка раніше належала їхній матері, і в якій жила Івана до своєї смерті. Ерік, Іванка та Дональд-молодший хочуть отримати за таунхаус пристойну суму – 26,5 млн доларів, які розділять між собою.

Така висока сума обумовлена тим, що у середині багато мармуру, позолоти, ліпнини. У будинку є розкішні мармурові сходи, з яких якраз і впала Івана, і біля підніжжя яких її знайшли мертвою. Повідомляється, що жінка зазнала серйозних травм, які були несумісні з життям.

Колишня дружина Трампа була дуже яскравою жінкою, яка любила гарно вбиратися до глибокої старості, про її смак говорить і інтер'єр її домівки. Навколо багато червоних килимів, леопардового принта, золотих деталей, величезних дорогих люстр. У спальнях стоять великі ліжка з балдахінами, а у ванних кімнатах багато мармуру та дзеркал.

Примітно, що ріелтори сумніваються, що будинок Івани Трамп її дітям вдасться продати за такі гроші. За словами одного з експертів, таунхаус потребує ремонту та максимальна його ціна 17-18 млн доларів.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес засвітила інтер'єр свого з Беном Аффлеком особняка та показала, якою її чоловік бачить удома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ