Today.ua

Дочки Шварценеггера зачарували красою під час рідкісного виходу з матір'ю у світ

Колишня дружина Арнольда Шварценеггера та дві його дочки зробили рідкісний вихід у світ. 67-річна журналістка та її 30-річні спадкоємиці викликали фурор на публіці.

Напередодні Міжнародного жіночого дня Марія Шрайвер, Кетрін та Крістіна Шварценеггер з'явилися разом на церемонії нагородження премії Changemakers of the Year від організації Visionary Women.

"Я так пишаюся Крістіною та Кетрін, і завжди честь стояти поряд з ними!" – зазначила Марія Шрайвер у публікації.

Для виходу у світ колишня дружина Арнольда Шварценеггера та його дочки обрали чорні костюми. Марія та її старша дочка одягнули широкі штани, смокінги та туфлі на підборах, а молодша обрала оксамитовий костюм та лофери на плоскому ходу.

Старша дочка "залізного Арні" стала письменницею. Цей шлях вона почала з написання мотивуючої книги, як полюбити себе, розповівши про свій досвід. Кетрін у підлітковому віці страждала через проблеми з фігурою, але навчилася тримати себе у формі за допомогою ходьби та йоги. Вона одружена з американським актором Крісом Праттом, зіркою франшизи "Вартові Галактики", з яким виховує двох дітей. Після появи спадкоємців 33-річна дочка Шварценеггера почала писати дитячі книжки.

Молодша дочка актора веде приватний спосіб життя, вона навіть не має публічного акаунту в соцмережах. 31-річна Крістіна пробувала себе актрисою, моделлю та продюсером, але великого успіху не досягла. Її власний капітал оцінюється у 4 млн доларів.

Нагадаємо, старший син Шварценеггера показав рідкісне романтичне фото зі своєю дівчиною-моделлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ