Today.ua

Дочка Олі Полякової вступила до ВНЗ за кордоном: скільки коштуватиме навчання Маші

Нещодавно Оля Полякова повідомила, що її старша дочка не повернеться в Україну. 16-річна Маша Полякова подала документи до європейських університетів, плануючи здобути музичну освіту за кордоном. І ось вона похвалилася своїми успіхами і повідомила, що вступила до Лондонського коледжу. Скільки ж зірковій матусі доведеться викласти за навчання спадкоємиці?

Старша донька Олі Полякової вже давно виявила своє бажання стати виконавицею, як і її мама. Дівчинка навіть створила у Києві з друзями власний гурт "ШВИ" і мала кілька виступів до війни. Не всі прийняли музичний талант Маші, але дівчинка не зупиняється, подавши документи на навчання до Університету Західного Лондона – і вступила.

"Куди вступимо, і як тягтимемо з фінансів – туди і підемо", - зазначила раніше Оля Полякова.

Виходячи з інформації на сайті, вартість навчання за рік за програмою BMus становить 12,5 тисячі фунтів стерлінгів (тобто 444 тисячі гривень), також за рік на інші витрати потрібно буде викласти ще 9 тисяч фунтів стерлінгів (320 тисяч гривень). Що ж, це великі гроші! Але, певне, Оля Полякова може дозволити собі таку суму на освіту доньки.

Варто зазначити, що діти Олі Полякової не повернулися разом із нею до Києва. Маша Полякова точно зараз перебуває у Франції. Нещодавно дівчинка-підліток опублікувала фото свого замовлення в Naicha Drinks, похвалившись, що їй замість тірамісу безкоштовно надіслали кекси.

Нагадаємо, Оля Полякова показала, як її 10-річна дочка незвичайно заспівала гімн: "Наші діти хочуть бути українцями!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ