Today.ua

Дуже сильно схудла: 18-річна донька Моніки Беллуччі в бікіні похвалилася стрункою фігурою

Днями донька Моніки Беллуччі та Венсана Касселя відсвяткувала 18-річчя. Дівчина офіційно стала повнолітньою. Публіка була зачарована, якою гарною стала Діва, яка успадкувала ефектні форми своєї мами, її чудову зовнішність та батьківську харизму.

У Мережі з'явилися фото з недавнього відпочинку дочки Моніки Беллуччі у Греції. Там вона була разом зі своїм бойфрендом, моделлю Лукою Саландра. Хлопець – її ровесник, і вони, певне, познайомилися на роботі. Як відомо, Діва Кассель активно будує кар'єру в моделінгу. Вона вже неодноразово виходила на подіум і позувала в нових колекціях іменитих брендів, а також прикрашала обкладинки глянсових видань, включаючи Vogue.

У кадрі 18-річна красуня постала сидячи у прозорій воді, тримаючи в руках жменьку черепашок. Діва одягнена в блакитні плавки, білий крихітний верх від купальника та кепку. На її обличчі немає ні грама макіяжу, проте вся увага прикута до її фігури.

Ще кілька років тому донька Моніки Беллуччі зіткнулася з критикою щодо свого зовнішнього вигляду. 16-річна дівчина була досить пишною для моделі, і всі звинувачували її в тому, що на подіум вона потрапила лише завдяки своїм батькам. Зараз Діва Кассель виглядає як справжня модель.

"Чудова і мила Діва", "Як красиво", "Красива як мама", "Така мила і така красива", "Ти стала такою красивою, Діва", - захоплюються шанувальники.

Нещодавно фотографіями з коханою поділився бойфренд Діви. Лука опублікував знімки, показавши, як вони відпочивають на розкішній віллі. У кадрі дочка Моніки Беллуччі постала у білому топі та вільних літніх штанах, а також білосніжному бікіні.

Нагадаємо, 57-річна Моніка Беллуччі в ідеальному костюмі зробила рідкісний вихід у світ - старіє красиво.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ