Today.ua

До після: зірка “Холостяка“ Даша Квіткова вперше показала себе у вазі 83 кг

Даша Квіткова вперше показала, як виглядала в останній день вагітності. Зірка шоу "Холостяк" позувала в одній білизні. Вона продемонструвала фігуру при вазі 83 кг.

Дружина українського телеведучого Нікіти Добриніна рік тому народила сина. Вона подарувала коханому чарівного Лева, який як дві краплі води схожий на маму.

Нині Даша Квіткова знову струнка. Однак у положенні вона помітно погладшала. Популярна блогерка вирішила мотивувати жінок на роботу над собою. Даша постала в білому бюстгальтері та чорних плавках.

Дівчина зізналася, що їй було складно наважитися на таке одкровення. Квіткова поділилася емоціями. Виявилося, що вона під час вагітності набрала 30 кілограмів.

"Просто це я... Нікому не показувала це фото. Останній день перед тим, як з'явився Лев. Моя вага тут 83 кіло. До вагітності було 53-54 кіло", - уточнила обраниця шоумена.

Зірка телепроекту "Холостяк" після пологів взялася відновлювати колишні форми і знову стала стрункою. Вона похвалилася витонченою фігурою, яку вдалося повернути. Проте кілька кілограмів досі залишилися. Даша знялася у жовтому бікіні.

"Мені ще не дуже комфортно у своїй вазі, зараз десь 55-56 кілограмів. Є ще питання тонусу шкіри, але це вже таке", - поділилася теледіва. Вона звернулася до чоловіка: "Це твоя дружина та мати твого сина", - з гумором нагадала вона Нікіті.

Нагадаємо, Квіткова стала переможницею дев'ятого шоу телепроекту "Холостяк". Закохані після реаліті-шоу побралися.

Минулого місяця Даша Квіткова відзначила день народження – їй виповнилося 24 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ