Today.ua

До і після: Блейк Лайвлі показала, як виглядала напередодні четвертої вагітності та при надії

Американська актриса Блейк Лайвлі поділилася з фанатами рідкісною новою фотографією, і вкотре продемонструвала чудове почуття гумору. Зірка серіалу "Пліткарка" показала свою фігуру до четвертої вагітності та на 8 місяці.

35-річна зірка одружена з канадським актором Райаном Рейнольдсом. Вони ідеально підходять другу, особливо щодо почуття гумору, і вважаються однією з найміцніших і зразкових пар Голлівуду.

Про те, що пара чекає на четверту дитину, сподіваючись, що це, нарешті, буде хлопчик, стало відомо у вересні 2022 року. З того часу Блейк Лайвлі поділилася з шанувальниками лише кількома фотографіями з животом.

Цього разу вона опублікувала колаж, зробивши два однакові фото зі своїм особистим тренером до вагітності та на останньому місяці. Мамою зірка стає раз на два-три роки, і поки що їй щастить лише на дівчаток. Молодшій її дочці Бетті зараз якраз три роки, і на момент четвертої вагітності Блейк Лайвлі виглядала фантастично. Вона могла похвалитися стрункими ногами, плоским животом, вузькою талією та підтягнутою шкірою. Зараз вона помітно округлилася.

"Виконую програму тренувань Дона Саладіно вже кілька місяців. Щось не працює", — пожартувала вона у підписі, поставивши відмітку на свого чоловіка на животі.

Нагадаємо, Блейк Лайвлі оголосила про четверту вагітність у незвичайний спосіб - нові фото дружини Райана Рейнольдса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ