Today.ua

“Для нас це вже не розкіш“: у Мережі показали розкішний особняк Камалії у Лондоні із золотими стільцями

Зараз українська співачка Камалія з дітьми та чоловіком-мільярдером живе в їхньому дорогому особняку в Лондоні. Артистка пустила у свій будинок журналістів, які показали інтер'єр житла та захопилися його розкішшю.

Журналісти The Telegraph залишилися під враженням, оцінивши стиль будинку пакистанського магната.

"Довкола стоять стільці – золоті стільці з леопардами. Великі, круглі, оксамитові стільці. Маленькі дивани, довгі дивани. Шезлонги. Тільки в одній кімнаті я нарахував 56 подушок", - зазначив журналіст.

Будинок Мохаммад Захур придбав у 1996 році і в ньому є все, що потрібно для багатого життя, проте, як зазначає чоловік Камалії, зараз він не може насолоджуватися тим, що оточує його:

"Оскільки вісім мільйонів людей залишили свої будинки, говорити про розкіш – це занадто. Для нас це вже не розкіш".

Нині у їхньому будинку проживає 16 осіб – це родичі бізнесмена, а також дві жінки з України, яких пара взяла під своє крило. Усі кімнати зайняті, люди сплять на диванах. Сама Камалія з чоловіком та двома доньками живуть усі разом в одній кімнаті. Водночас батьки співачки залишаються в Україні та відмовляються виїжджати. До того ж як зазначила зірка, їм просто немає місця у її будинку.

Подружжя звикло до розкішного життя. В Україні вони жили у шикарному особняку під Києвом – у сумнозвісній Бучі. Над їх домом літали ракети, а російські окупанти дуже жорстоко вчинили з улюбленцями співачки – розстріляли коней, інші загинули голодною смертю. Говорячи про минуле життя Камалії та Захура в Україні, журналіст зазначив:

"Це було життя Bentley та коней, приватних літаків та яхт, на яких перевозили охоронців, нянь та візажистів. А ще були улюблені домашні тварини – кішка-Сфінкс, собака у сережках, незрозумілий сокіл у коридорі".

Нагадаємо, Камалія показала підрослих дочок-близнючок і чоловіка-мільярдера на рідкісних кадрах зі спортивного заходу в школі Арабелли і Мірабелли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ