Today.ua

Дешево, але так само смачно: рецепт бюджетного варіанта салату “Цезар“

Весь секрет салату "Цезар" криється в його заправці, що складається здебільшого з вустерського соусу. Також у складі страви є дорогий пармезан та листя салату ромен. Але від цього можна відмовитися, замінивши ці інгредієнти на дешевші.

Бюджетний "Цезар" - рецепт

Інгредієнти:

для салату:

для заправки:

Спосіб приготування:

  1. М'ясо відварити, запекти чи посмажити – нарізати невеликими квадратиками.
  2. Відварити яйця і нарізати на 6 частин (якщо звичайне) або навпіл (якщо перепелине).
  3. Вимити листя салату та залишити сушитися.
  4. Для соусу потрібно змішати усі інгредієнти, регулюючи консистенцію за допомогою оливкової олії чи сметани.
  5. У тарілку для подачі викладаємо листя салату, поливаємо соусом та перемішуємо. Зверху викладаємо м'ясо, поливаємо заправкою, потім помідори, яйця і заливаємо знову заправкою. Зверху присипаємо натертим сиром та сухариками. Можна використовувати покупні, а можна зробити самим.

Готово. Смачного!

Пропонуємо спробувати приготувати смачний салат зі шпротами на Новий рік, якщо "Мімоза" набридла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ