Today.ua

Дерев'яний будинок, скляна прибудова та причал: Оля Полякова показала свою “дачу“ під Києвом

Оля Полякова після серії концертів нарешті повернулася додому. Українська співачка зняла свій маєток на заході сонця, похвалившись тишею і благодаттю.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз успішна виконавиця опублікувала нове відео, яке зробила на території свого особняка. Співачка має двоповерховий дерев'яний будинок під Києвом, який вона скромно називає "дачею".

Ділянка розташована прямо біля річки Дніпро. Тут є причал, з якого у теплу погоду зірка із чоловіком, дітьми чи друзями вирушає на водну прогулянку. Біля води ще до війни зірка збудувала скляну прибудову з лазнею, чаном, каміном та панорамними вікнами на всю стіну.

На території стоїть навіс із вуличними меблями. Є басейн та теплиця, де зірка вирощує фрукти та овочі.

На відео, яким поділилася Полякова, вона засвітила свої угіддя і показала, що росте у неї в теплиці: помідори, огірки, полуниця, суниця і не тільки.

"Я вдома. Боже, просто подивіться, все просто потопає в зелені. Яка гарна весна. Пташки співають. Мій город. Зараз покажу, що там. На городі цвіте полуниця. Так, зараз зайду в теплицю. Тут огірки, цвітуть помідори. Які красені. Суниця", - зазначила артистка у відео.

Раніше у неї були свині, коні на ділянці, а також кози, з яких Ольга робила сири.

Нагадаємо, 18-річна донька Олі Полякової в обтягуючій сукні та з червоною помадою продемонструвала жіночний образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ