Today.ua

“Справа не у патріотичних історіях“: Міла Єрємєєва повідомила, куди зник Олег Винник

Олег Винник після початку повномасштабної війни України з російськими окупантами зненацька зник з інфопростору. Багато хто дорікає йому за це і звинувачує у зраді. Телеведуча Міла Єрємєєва повідомила, куди зник знаменитий співак.

Зірка телеканалу М1 дала інтерв'ю для YouTube каналу GLOSTER FM. Вона пояснила, чому 49-річному артистові довелося поставити успішну музичну кар'єру на паузу. І поки шанувальники мучаться у здогадах, чи в теробороні кумир, чи в Німеччині, Міла Єрємєєва вирішила поставити крапки над "і". Виявилося, що улюбленець публіки не служить у ЗСУ.

"Я знаю, що з ним відбувається зараз... Там справа не в якихось патріотичних історіях. Він поки що має перерву, пов'язану зі здоров'ям і всім іншим", - пояснила колега із шоу-бізнесу.

Минулого року стало відомо, що Олег Винник виїхав із України та живе у Берліні, де проходить курс лікування. Він довго не виходить на зв'язок із фанатами, які стурбовані його станом. Проте Єрємєєва запевнила, що виконавець хіта "Вовчиця" переживає за рідну країну.

"Олег - український артист, він підтримує Україну", - наголосила телеведуча.

Нагадаємо, раніше проблеми поп-виконавця зі здоров'ям підтверджували інші колеги та друзі. За їхніми даними, Олег Винник перебуває у Європі. При цьому він допомагає українській армії – передає спорядження та гроші.

Наприкінці минулого року до Мережі потрапило нове фото Олега Винника – він помітно змінився зовні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ