Today.ua

Робить ремонт: Позитив вперше показав, де житиме після закінчення війни

Лише нещодавно український артист, ексучасник гурту "Время и Стекло" скаржився на фінансові проблеми. А тепер з'ясувалося, що з початку війни Позитив робить ремонт у своєму новому двоповерховому будинку, який він придбав поряд зі студією у Києві. Шанувальникам виконавець уперше показав своє житло, куди він переїде після ремонту.

Наприкінці червня в інтерв'ю Олексій Завгородній, він же репер Позитив, повідомив, що перебуває у скрутному становищі. Через повномасштабне вторгнення було скасовано всі концерти, коштом яких жив співак. Нині ж усі українські артисти виступають на благодійній основі, переказуючи гроші на допомогу Україні.

Через труднощі зірці довелося з'їхати з орендованої квартири у столиці, затягнути паски та переїхати жити до студії.

Виявляється, напередодні війни Позитив затіяв ремонт у нещодавно придбаному двоповерховому будинку поряд зі студією. Усіма складними та профільними роботами займаються професіонали, а що можна зробити власноруч, Олексій робить сам.

"Є якісь складні речі, такі тонкі, я думаю, що найкраще це робити професіоналам. Але якщо, наприклад, плінтус приклеїти, зробити розетку, це можна, звичайно", - зазначив Позитив.

По фото, які з'явилися в Мережі, можна побачити, що у будинку зірки на першому поверсі велика простора кімната з рівними стелями та світлими стінами, а також виходом у дворик. У кімнаті стоїть деяка нова побутова техніка ще у коробках, мабуть, саме в цій кімнаті буде кухня, поєднана із залою. Вгору ведуть гарні сходи, де, мабуть, будуть спальні.

На другому поверсі стоять балки, які, ймовірно, відділятимуть зону спальні від сходів.

Нагадаємо, Оля Полякова повернулася додому та показала свій маєток на березі Дніпра – справжній рай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ