Today.ua

Curve Cut: названо найтрендовішу стрижку 2023 року для тонкого волосся

Усі пам'ятають зачіску Дженніфер Лопес часів "Друзів". Тоді її стрижка Curve Cut викликала фурор і стала справжнім писком. І ось цей тренд 90-х знову повернувся, лише у більш симпатичному вигляді. Як виглядає трендова стрижка та кому вона підійде найбільше?

Найтрендовіша стрижка 2023 року для тонкого волосся

Зачіска Curve з її м'якими лініями, також відома як C-подібна стрижка, завоювала популярність завдяки героїні Рейчел Грін, яку зіграла Дженніфер Еністон у "Друзях". Вона найбільше підійде дівчатам з тонким волоссям, позбавленим об'єму.

Це багатошарова стрижка по всій довжині, яка обрамляє лінії обличчя, що дозволяє скоригувати овал, а також надати бажаного об'єму тонкому волоссю, не обтяжуючи його.

Проте як зізналася раніше сама актриса, без укладання, вона була схожа на пошарпаного собаку. Тому, як не крути, але така стрижка вимагає догляду. Для цього як мінімум знадобиться фен і круглий гребінець. Кінці можна укласти всередину, або залишити передні пасма обрамляти обличчя, а задні підкрутити назовні.

Дженніфер Еністон не стала змінювати зачіску з роками, а лише стала носити її на довге волосся. Короткі пасма, як і раніше, обрамляють її обличчя, але основна довжина все ж таки залишається рівною, без шарів.

Нагадаємо, стилісти розповіли, як підібрати під форму обличчя модну зачіску на весну 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ