Today.ua

Що зробити з рибою, щоб вона не пахла під час приготування: один простий лайфхак

Є спосіб, завдяки якому приготування риби стане справжнім святом. Досвідчені шеф-кухарі розповіли, що зробити з продуктом перед приготуванням, щоб не було запаху.

Не всі переносять запах риби. Під час готування в домі стоїть стійкий запах, а через відсутність витяжки, він вбереться в одяг і навіть шпалери. Позбуватися його доведеться дуже довго. Але є спосіб, як не призвести до цього. І скористатися цим лайфхаком можна з будь-якою рибою, окрім червоної.

Що зробити з рибою, щоб вона не пахла під час приготування?

Для цього потрібно її "скупати":

Завдяки цьому лайфхаку від риби не буде запаху.

Нагадаємо, ми розповідали, як за допомогою трьох способів швидко почистити рибу, щоби не летіла луска.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ