Today.ua

Що не можна робити з м'ясом, щоб шашлик вийшов соковитим та ніжним

Час шашликів у самому розпалі, а це означає, що зовсім скоро на кожному кроці буде пахнути димом та апетитним м'ясом. І якщо ви хочете поласувати смачною, соковитою та ніжною стравою, треба знати про поширені помилки при приготуванні.

Що не можна робити з м'ясом для шашлику?

Досвідчені мангальщики розповідають, що є кілька поширених помилок, які призводять до того, що м'ясо виходить жорстким, сухим і ледь пережовується. Це може бути пов'язано з тим, що:

Шашлик після приготування не рекомендується їсти одразу. Краще укласти його в миску, вистелену лавашем, накрити лавашем зверху і дати постояти 10 хвилин, накривши кришкою, щоб м'ясо не охололо.

Нагадаємо, ми розповідали, чому шашлик виходить сухим. Названий інгредієнт, що псує смак м'яса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ