Today.ua

Чізкейк без випічки: простий рецепт десерту із сиру

Складно знайти людину, яка б не любила чізкейку. У світі існує безліч варіантів даного рецепту - деякі пропонують запікати торт, а інші зробити його без випічки. Ми пропонуємо спробувати другий варіант. На приготування піде зовсім небагато часу, з ним впорається навіть новачок, а результат порадує всіх.

Чізкейк без випічки - рецепт

Перед початком приготування потрібно врахувати, що торт повинен настоятися в холодильнику перед подачею не менше 8 годин. Тому краще робити його ввечері і залишити на ніч у холодильнику, або рано-вранці, щоб до вечора він був готовий.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Печиво подрібнити у крихту - у блендері або за допомогою качалки.
  2. Масло розтопити на водяній бані та додати до печива. Добре перемішати.
  3. Розбірну форму для запікання вистилаємо харчовою плівкою, висипаємо печиво та формуємо дно та бортики торта.
  4. Желатин заливаємо холодним молоком і залишаємо на 10-15 хвилин набухати.
  5. У блендері перебиваємо сир, ванільний цукор, згущене молоко і вершки. Повинна вийде однорідна вершкова маса.
  6. Желатин нагріваємо на водяній бані, але не доводимо до кип'ятіння.
  7. Тонким цівком вливаємо желатин у сирну масу, перемішуємо і виливаємо у форму.
  8. Чізкейк без випічки відправляємо в холодильник і залишаємо там мінімум на 8 годин або на всю ніч.
  9. Через вказаний час дістаємо торт, знімаємо форму та видаляємо харчову плівку.
  10. Прикрасити чізкейк можна свіжими фруктами чи шоколадом.

Готово. Смачного.

Пропонуємо також спробувати приготувати лимонний тарт без випічки – знаменитий пиріг, який точно не залишить байдужим нікого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ