Today.ua

Чотири найкрасивіші та жіночні короткі стрижки 2023 року

Новий рік – нова стрижка? Якщо ви замислюєтеся над тим, щоб змінити зачіску, і розглядаєте саме коротку, то ми підготували чотири найкрасивіші та найжіночніші короткі стрижки 2023 року.

Найкрасивіші та найжіночніші короткі стрижки 2023 року

Французький боб входить у топ самих жіночних зачісок з усіх, навіть порівнюючи з довгим волоссям. Він грайливий, природний та захоплюючий. Залежно від типу волосся та форми обличчя підбирається універсальна довжина стрижки та чубчика. Дівчатам з кучерявим волоссям пощастило більше, адже їм не доведеться навіть укладати цю стрижку, а просто висушити волосся феном, а ось володарки рівного волосся можуть використовувати спрей з морською сіллю.

Шеггі-боб дуже схожий на френч-боб, але має більше шарів. Це суміш класичного боба та стрижки шеггі. Найкраще комбінувати цю зачіску з чубчиком-шторкою.

Зачіска принцеси Діани може сподобатися тим, хто не боїться експериментувати і хоче підкреслити овал обличчя та вилиці. Укладати цю стрижку не складно, знадобиться лише пудра для об'єму та брашинг.

Власницям симетричних, гострих рис обличчя варто спробувати Buzz cut. Це найкоротша і бунтарська зачіска з усіх, проте з нею точно не залишишся непоміченою.

Нагадаємо, нова зачіска зірки серіалу "Уенздей" стала трендом 2023 року: кому підійде шегі-боб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ