Смаження на олії досить шкідливе для нашого здоров'я. Багато господарок хочуть від нього відмовитися, але не знають, на що замінити. Досвідчені кулінари поділилися своїми лайфхаками, розповівши, чим можна замінити олію для приготування на сковороді.
Чим замінити олію для смаження на сковороді?
Звичайно ж, перше, що спадає на думку замість рослинної олії, це вершкове масло. І це правильна думка. Цей продукт багатий на вітаміни А, Е та К2, а також лінолеву та бутиратову кислоту, які зміцнюють імунітет та покращують обмін речовин. Страва, приготовлена на вершковому маслі, отримує приємний вершковий смак. Єдиний мінус – на дуже високій температурі масло почне підгоряти. Оптимально готувати на середній температурі, на що піде трохи більше часу, ніж зазвичай.
Нагадаємо, досвідчені кулінари розповіли, що потрібно зробити, щоб риба не прилипала під час смаження. Рецепт ідеальної страви із секретним інгредієнтом.