Today.ua

Чотири найгірші зачіски для жінок за 50: візуально додадуть віку та підкреслять зморшки

Зачіска може як омолодити, так і візуально зістарити жінку. Леді старші 50 років рідко хочуть виглядати на свій вік, і намагаються освіжити зовнішність. Є чотири зачіски, від яких краще відмовитись. Вони підкреслять зморшки та інші недоліки.

Начіс

Високий начіс можуть дозволити собі тільки дуже юні красуні - і те, він давно вже не в моді. У б'юті-експертів такі експерименти з волоссям асоціюються з вінтажним стилем. Для леді за 50 він буде недоречним, оскільки нагадує про 80-ті, а не XXI століття.

Коротка стрижка "їжачок"

Зрілим жінкам слід уникати начісування, але невеликий об'єм не завадить. А ось коротка стрижка під хлопчика "їжачок" – це однозначний провал. Така зачіска мало кому личить, а пасма, що стирчать, краще виглядають на дівчатах.

Довге пряме волосся

Довге пряме волосся не найкраще рішення навіть для такої вічно молодої красуні Дженніфер Лопес. Такі пасма більше підходять для студенток, а не для жінок, що реалізувалися в житті. Подібні укладання підкреслять навіть мінімальні недосконалості шкіри, особливо сивину.

Рідкий чубчик

Рідкий чубок додати років, оскільки здаватиметься, що волосся порідшало через вікові зміни. Короткий чубчик має бути густішим – тоді зморшки на лобі стануть менш помітними.

Лялькові локони

Тим, хто хоче здаватися молодшим, краще уникати лялькового стилю. Він доречний для підлітків та дівчат максимум до 25 років. Жінки старші 50 років з пишними локонами виглядатимуть недоречно.

Нагадаємо про три найкращі зачіски для жінок старше 40 років – вони ідеально підходять для тонкого волосся середньої довжини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ