Часниковий багет із зеленню чудово замінить традиційний хліб. Він готується швидко та просто. Така хрумка та ароматна випічка підійде як на сніданок, так і на обід.
Щоб приготувати часник багет із зеленню на швидкуруч, вам не треба буде готувати тісто. Візьміть випічку у супермаркеті. Головне – щоб вона була свіжою.
Вам знадобляться такі інгредієнти:
- 50 мл рослинної олії (краще використовувати оливкову олію першого віджиму);
- пучок зелені (петрушка, кріп, кінза, рукола, базалік – на вибір);
- дві головки часнику;
- сіль за смаком.
Зробіть кілька надрізів на багеті, не розрізаючи його до кінця. Зелень потрібно добре промити та дрібно нарізати.
Часник слід пропустити через прес або натерти на дрібній тертці. Змішайте зелень із часником і посоліть. До отриманої маси треба додати оливкову олію та розмішати до однорідного стану.
Тепер нанесіть пікантну суміш на багет там, де робили надрізи. Зверху полийте маслом - можна використовувати силіконовий пензлик, щоб промазати всі сторони хліба.