Today.ua

Частниковий багет із зеленню: як приготувати частування нашвидкуруч

Часниковий багет із зеленню чудово замінить традиційний хліб. Він готується швидко та просто. Така хрумка та ароматна випічка підійде як на сніданок, так і на обід.

Щоб приготувати часник багет із зеленню на швидкуруч, вам не треба буде готувати тісто. Візьміть випічку у супермаркеті. Головне – щоб вона була свіжою.

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Зробіть кілька надрізів на багеті, не розрізаючи його до кінця. Зелень потрібно добре промити та дрібно нарізати.

Часник слід пропустити через прес або натерти на дрібній тертці. Змішайте зелень із часником і посоліть. До отриманої маси треба додати оливкову олію та розмішати до однорідного стану.

Тепер нанесіть пікантну суміш на багет там, де робили надрізи. Зверху полийте маслом - можна використовувати силіконовий пензлик, щоб промазати всі сторони хліба.

Застеліть лист пекарським папером. Відправте часник багет із зеленню на пергамент, а потім - в духовку. Він повинен випікатися лише 5-7 хвилин при температурі 220 градусів. Розріжте багет на скибочки і насолоджуйтесь його смаком. Він стане чудовим доповненням до яєчні з беконом. Смачного!

Нагадаємо, чому не можна їсти нарізний хліб. Є як мінімум три причини для того, щоб відмовитись від його покупки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ