Today.ua

Чорний манікюр 2023: десять найкрасивіших ідей на кожен день

Українці унікальна нація: жінки сушать голову в супермаркетах чи авто, коли вдома відключають світло, створюють пункти незламності, де всі, хто потребує, можуть взяти води, зарядити телефони, під'єднатися до інтернету. Дівчата, попри ракетні обстріли, продовжують стежити за собою і не пропускати візит до улюбленого нейл-майстра. Саме для них ми зібрали останні дизайни манікюру в чорному кольорі.

Десять найкрасивіших ідей чорного манікюру 2023 року

Зважаючи на те, що 2023 рік – рік Чорного Водяного Кролика, то напередодні свята не придумаєш кращого рішення, ніж зробити манікюр у чорному кольорі. Щоб дизайн не виглядав надто траурно, варто додати сучасних трендових візерунків. Багато хто з них і зовсім, ніби створений самим повелителем темряви Тімом Бертоном.

Нейл-матери пропонують п'ять основних напрямків у виборі дизайну:

Омбре

Створення кольору, що перетікає від безбарвного у кутикули, до світло-сірого, темно-сірого і, нарешті, чорного на кінцях.

Хвилі

Різні хвилі, які йдуть у розкид, дуже красиво дивитимуться у чорному кольорі.

Френч

Універсальний дизайн, який підійде для нігтів будь-якої довжини та форми. До того ж такий манікюр можна довше не оновлювати, адже відросле коріння, зовсім не видно.

Абстракція

Кола, квадрати та інші фігури, виконані в розкид, дуже цікаво виглядають на нігтях.

Візуалізація

І дуже цікавий прийом, який пропонують нейл-майстри – візуалізація. Цей манікюр візуально подовжує ніготь, що чудово підійде для власниць короткої довжини чи неідеальної форми нігтів.

Нагадаємо, Селена Гомес показала трендовий дизайн нігтів – наймодніший манікюр майбутньої зими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ