Today.ua

Чим замінити яйця у випічці та зберегти структуру страви: 8 простих та дешевих продуктів

Буває так, що вдома просто немає яєць, а хочеться щось спекти. Не обов'язково бігти в магазин, можна замінити цей продукт одним із п'яти простих інгредієнтів, які є в кожному домі. До того ж є люди, які не їдять яйця з тих чи інших причин – спеціальна дієта, відмова від продуктів тваринного походження чи алергія. Однак це не означає, що вони не можуть спекти кекси або приготувати млинці.

Чим замінити яйця у випічці та зберегти структуру страви?

Яйце - магічна сила в кулінарії: допомагає випічці піднятися, виконує "скріплюючу" функцію і надає страві ситості. Але буває так, що використання яйця не завжди є доречним. Чим тоді його замінити?

Чим замінити одне яйце?

Нагадаємо, ми розповідали, що робити, якщо випічка прилипла до пергаментного паперу: один простий спосіб урятувати страву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ