Today.ua

Колишня дружина Віталія Кличка у мінішортах засвітила стрункі ніжки

Колишня дружина Віталія Кличка, перебуваючи у Німеччині, всіляко підтримує українців. У перші дні повномасштабного вторгнення, вона виставляла свої речі на аукціон, щоб зібрати гроші на допомогу Україні, вступала до різних благодійних організацій та допомагала привернути увагу світу до війни. Навіть через шість місяців Наталія Кличко не зупиняється.

Днями стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко та його дружина Наталія вирішили офіційно розлучитися. Судячи з усього, подружжя вже давно було не разом, оскільки співачка понад 20 років живе в Німеччині, а колишній боксер працює в Києві. Але екс-закохані зізнаються, що між ними залишаються дружні стосунки.

І доки Віталій веде боротьбу з російським вторгненням в українській столиці, Наталя робить те саме в Німеччині. Днями вона відвідала німецьке місто Ноймюнстер, де разом з Амінатою Туре - першою темношкірою німкенею в кабінеті міністрів Шлезвіг-Гольштейна, міністром соціальних справ, молоді, сім'ї, людей похилого віку, інтеграції та рівності самого північного регіону Німеччини зустрілася з українськими дітьми. Там було організовано проект We Are All Ukrainians (усі ми українці), де музиканти розважали українських дітей, які зараз перебувають у таборі. Наталя Кличко для активностей на природі обрала короткі джинсові шорти, які підкреслили її стрункі ноги, топ у зміїний принт, напівпрозору сорочку та кросівки. Нагадаємо, колишня дружина Віталія Кличка у застарілій сукні відвідала світську вечірку у невдалому вбранні – несмак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ