Today.ua

Швидше ніж зазвичай: простий рецепт приготування м'яса по-французьки за 15 хвилин

Просте в приготуванні, смачне і дуже ситне - саме так можна охарактеризувати цей рецепт м'яса по-французьки. Весь процес приготування займе приблизно годину, але на приготування продуктів піде не більше 15 хвилин.

М'ясо по-французьки - рецепт

М'ясо можна взяти будь-яке. Якщо хочеться пожирніше – свинина, якщо дієтичне – то курку чи індичку. Вершки можна брати, починаючи від 10% і вище.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. М'ясо розрізати на невеликі шматочки та відбити. Посолити та додати спеції, пропустити часник через прес, та замаринувати м'ясо на 5-10 хвилин.
  2. Картоплю очистити та нарізати тонкими слайсами, посолити, додати спеції та перемішати.
  3. Форму змастити вершковим маслом та скибочкою часнику.
  4. На дно форми викладаємо замариновану олію і присипаємо зверху дрібно нарізаною цибулею. Наступний шар – картопля.
  5. Вершки трохи посолити та поперчити, вилити у форму.
  6. Сир натерти на великій тертці та засипати картоплю.
  7. Готувати у розігрітій до 200 градусів духовці протягом 45-50 хвилин.

Готово. Смачного.

Пропонуємо вам також спробувати приготувати смачну молочну рисову кашу - простий та швидкий рецепт із родзинками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ