Today.ua

Брошка у формі України та костюм наймоднішого кольору 2023 року: новий вихід Олени Зеленської

Олена Зеленська зробила новий вихід у світ і зачарувала своїм зовнішнім виглядом. Вибір першої леді України припав на костюм наймоднішого кольору 2023 року та неординарні прикраси, які доповнили її вбрання.

Дружина українського президента зустрілася із спільнотою "Бізнес без бар'єрів" - об'єднання компаній, які до війни згуртувалися навколо теми безбар'єрності (рівних можливостей для працівників), а під час вторгнення трансформувалися у справжній хаб підтримки українців та України. Вони продовжують працювати, сплачувати податки, зберігають робочі місця – таким чином тримаючи економіку, допомагають фронту, надають гуманітарну допомогу.

Новий вихід Олени Зеленської

У рамках зустрічі разом із першою віце-прем'єркою — міністеркою економіки України Юлією Свириденко та міністеркою у справах ветеранів Юлією Лапутіною перша леді обговорила досвід, який бізнес набув за час війни, і який ще попереду.

Для нового виходу у світ Олена Зеленська обрала чудовий карамельний костюм - широкі штани, жилет та жакет. Образ вона завершила туфлями на підборах та персиковою сорочкою, яку застебнула на всі гудзики. Також перша леді України обрала незвичайні аксесуари - її вибір припав на подвійні сережки та золоту брошку у формі мапи України.

"Вдячна бізнесам, які вже приєдналися до Всеукраїнської програми ментального здоров'я. Рада, що наша спільнота "Бізнес без бар'єрів" зростає: приєдналися ще три компанії, які поділяють наші цінності", - повідомила Олена Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська в модному костюмі-трійці та на шпильках зробила новий вихід у світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ