Today.ua

Борщ без термічної обробки: рецепт страви, яку не відрізнити від оригіналу

Приготування борщу займає кілька етапів. Але при постійних відключеннях світла та відсутності газових плит улюблену українську страву все одно приготувати реально – і на смак вона буде не гіршою за справжній борщ. Не треба буде ні смажити, ні варити інгредієнти. Як це зробити?

Холодний борщ без варіння та смаження овочів – рецепт

Авокадо в рецепті грає роль картоплі, але, якщо у вас є заздалегідь відварена картопля, то можна покласти її. Або взагалі не використовувати авокадо, якщо ви не любите чи не вмієте обирати цей продукт.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Капусту дрібно нашаткувати, трохи пом'яти руками, посолити і знову розім'яти.
  2. Сирий буряк і моркву нарізаємо на великій тертці. Додаємо до капусти.
  3. З апельсина і половинки лимона видавити сік і додати туди ж пропущений через прес часник.
  4. Авокадо нарізати кубиками. Дрібно нарізати кріп.
  5. У великій каструлі чи салатнику змішуємо овочі, апельсиново-лимонний сік, авокадо, кріп. Додаємо воду, солимо і перчимо. Все ретельно перемішуємо.
  6. Подавати з ложкою сметани.

Готово! Смачного.

Нагадаємо, досвідчені господині розповіли, як приготувати гречку без газу та світла – дуже смачний рецепт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ