Today.ua

Болотний і сірий: Олена Зеленська у новому стильному вбранні вийшла у світ

Олена Зеленська не перестає робити фурор поєднанням несподіваних кольорів. Під час останнього виходу у світ перша леді України показала, наскільки красиво виглядають разом болотяні та сірі кольори.

Вчора Олена Зеленська зустрілася із головою міністерства культури Франції Римою Абдул-Малак, яка дитиною пережила війну в Лівані. У рамках зустрічі вони обговорили спільні культурні проекти, щоб за допомогою їх посилити зв'язок між Україною та Францією.

Стало відомо, що в рамках підтримки української книговидавничої та бібліотечної справи Рима Абдул-Малак передасть українським бібліотекам сотні книг французьких авторів, перекладених українською мовою. Їх відібрав та закупив Французький інститут в Україні. Як зазначила Олена Зеленська, це є логічним продовженням її ініціативи «Українська книжкова поличка».

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Для зустрічі із французьким політиком перша леді України обрала стриманий, але стильний образ. Її вибір упав на широкі штани зі стрілками красивого темно-зеленого, болотяного відтінку. Також дружина українського президента віддала перевагу елегантній блузі з бантом та туфлі з гострим носком у тон штанів. Поверх Олена Зеленська накинула світло-сірий піджак у клітку прямого крою.

Перша леді України завершила свій образ красивою зачіскою, прибравши волосся назад, і зробила максимально легкий натуральний макіяж, щоб наголосити на своїй природній красі. Також Олена Володимирівна одягла трендові сережки.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

"Розповісти про український внесок у світову спадщину сподіваємося у спеціальному проекті «Ukraine. Out of Blackout». Хотіли б розпочати його зі столиці Франції. Для того, щоб наша культура продовжила посилювати нас, ми маємо захистити її", - підсумувала перша леді України.

Нагадаємо, Олена Зеленська показала аксесуар, який урізноманітнить навіть найнудніший образ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ