Today.ua

“Боляче було спілкуватися з братом“: Ані Лорак вперше розповіла про родичів з України

Останнім часом Ані Лорак намагалася кілька разів висловитись про війну, і щоразу наривалася на критику. Однак вона робить спроби, хоч і не згадує винних, та й взагалі не каже слово "війна", називаючи те, що відбувається, "ситуацією". Певне, виконавиця вирішила спробувати реабілітуватися, розуміючи, що рано чи пізно їй доведеться приїхати додому.

В особистому акаунті в Інстаграм після новорічного ракетного обстрілу, яким Росія "вітала" мирних громадян України, українська виконавиця, яка опинилася в числі зрадників, зробила нову пост.

Вона розповіла, що говорила зі своїм братом в Україні, поки той ховався у підвалі від ракет та іранських дронів-камікадзе.

"Минула ніч для мене — роздвоєність почуттів. Мені було болісно спілкуватися з братом в той час як він ховався у підвалі з пляшкою Jack Daniels під звуки бомб. Страх, гнів і безсилля від усієї цієї ситуації затьмарили момент, який мав би стати святом. Всім серцем сподіваюся, що цей новий рік принесе нам можливість знову об’єднатися за столом із найголовнішим, що у нас може бути — нашими родинами..." - зауважила Ані Лорак.

Як і завжди в коментарях українці намагаються навчити співачку, ставлячи їй питання про те, хто ж бомбить її брата, чиї ракети летять на її батьківщину, і як можна називати те, що відбувається, "ситуацією".

"А що за ситуація така? Щось трапилося? Хто ж там брата бомбить, є версії? А то не все так однозначно", "А хто брата бомбить в Україні?", "А чому він ховався у підвалі? Не від російських атак випадково?", "Це не ситуація, це війна", "Пощастило братові, що є підвал. Більшість із нас сидить просто в приміщенні без вікон у надії, що пощастить", "А в чому роздвоєність почуттів? З одного боку брат страждає від повітряної небезпеки з боку рф, а з іншого - гроші з рф у власній кишені? - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Ані Лорак у блискучому комбінезоні з декольте до пупка засвітилася на концерті у Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ