Today.ua

Богдан наговорив зайвого і втік з України: що розповів екс-глава ОП

Екс- глава Офісу президента Андрій Богдан дав велике інтерв'ю тележурналісту Дмитру Гордону. Розповів колишній соратник Володимира Зеленського дуже багато такого, за що сам же і злякався реальної фізичної розправи. Загрози градом посипалися на голову Богдана.

На своїй сторінці в Facebook колишній керівник ОП написав пост, що змушений був спішно покинути Україну, оскільки відразу після інтерв'ю телеведучому Дмитру Гордону йому почали погрожувати фізичною розправою. Екс-глава Офісу президента закликав усіх, кому цікаво знати, що буде далі, стежити за його «пригодами» в Telegram-каналі «Тесла Богдана».

«У зв'язку з фізичною загрозою після першого інтерв'ю Гордону змушений перейти українсько-румунський кордон», - написав Андрій Богдан в коментарі до знімка, де він позує на знаку «нульовий кілометр».

Відзначимо, що в інтерв'ю Гордону Андрій Богдан заявив, що сам особисто перераховував гроші, причому, «дуже великі гроші» на передвиборчу кампанію Зеленського. І не шкодує про це. Богдан додав, що в кампанію Володимира Зеленського вкладали гроші багато людей, серед них були і члени його команди, і друзі, і навіть зовсім незнайомі люди. Екс-глава ОП стверджує, що вибори Зеленського профінансував народ. Про те, чи давав гроші на передвиборчу агітацію олігарх Ігор Коломойський, Богдан вважав за краще промовчати.

Дмитру Гордону колишній глава Офісу президента України також розповів, хто буде наступним президентом країни, назвавши чотири кандидатури: Віталія Кличка, Дмитра Разумкова, Андрія Портнова і Володимира Гройсмана.

Про взаємовідносини президентів України і РФ Андрій Богдан сказав Гордону, що Володимир Зеленський спочатку користувався повагою у Володимира Путіна. Однак за словами екс-глави ОП, українська сторона нібито «кинула» Росію, давши якісь обіцянки і нічого не виконавши.

Крім того, Андрій Богдан повідомив, що люди Володимира Зеленського регулярно зустрічаються з Петром Порошенко. З якою метою політики влаштовують таємні зустрічі?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ