Today.ua

Близький друг Олега Винника зізнався, де насправді перебуває співак

З початку повномасштабного вторгнення Росії, що тільки не було чути про Олега Винника. І що він служить у територіально обороні, і що він втік з України, і що він серйозно хворий. Одного дня замість всенародного кохання артист став найбільш обговорюваним і розкритикованим українським музикантом. Його навіть називали зрадником.

Рідкісне інтерв'ю ЗМІ дав близький друг музиканта - настоятель храму Іверської ікони Божої Матері протоієрей Віталій Трач. За його словами, він часто спілкується з артистом.

Стало відомо, що Олег Винник насправді перебуває в Німеччині. А саме в Берліні, де у нього з дружиною є свій дім, та навчається його дорослий син. Настоятель зазначив, що співак має серйозні проблеми зі здоров'ям, і він лікується в одній зі столичних німецьких клінік.

Спілкується священнослужитель з артистом лише в режимі онлайн, зазначивши, що виглядає Олег Винник не найкращим чином.

"У Олега зараз серйозні проблеми зі здоров'ям і він перебуває в Берліні. Він дуже хотів потрапити до мене на причастя, але поки що це неможливо, тому що і відстань чимала, і війна, і тим більше Олег постійно допомагає фронту, купуючи автомобілі для ЗСУ, – заявив Віталій Трач. – Вірю, що Мати Божа Олега не залишить і вже зовсім скоро, після нашої перемоги, він знову радуватиме нас своїми хітами”.

Нагадаємо, дружина Олега Винника в сукні з мереживом і каре з чубчиком підкорила зовнішнім виглядом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ