Today.ua

Млинці “Три склянки“: найбільш легкий та смачний рецепт страви на сніданок

Млинці "Три склянки" отримали свою назву через кількість основних інгредієнтів для тесту. Спробуйте приготувати сніданок для всієї родини за легким та смачним рецептом.

Млинці можна зробити з солодкою чи солоною начинкою, але головне - приготувати вдале тісто. Ідеальні млинці мають бути тонкими, ажурними та ніжними.

Інгредієнти:

Приготування

Спочатку потрібно збити яйця з цукром та сіллю блендером до густої піни. Потім потрібно влити склянку окропу, продовжуючи збивати на невеликій швидкості. Коли маса збільшиться у кілька разів, влийте склянку холодного молока і збивайте.

Пшеничне борошно потрібно просіяти, а потім додати до рідких інгредієнтів. Перемішайте продукти до однорідності. В кінці влийте олію і залиште тісто на десять хвилин, щоб воно відпочило.

Для смаження млинців краще використовувати спеціальну сковороду з антипригарним покриттям. Розігрійте її разом з олією та вливайте ополоником порцію тіста. Розподіліть його тонким шаром, щоб млинець вийшов однорідним.

Обсмажуйте млинці на невеликому вогні до золотистої скоринки з обох боків. На кожну зазвичай потрібно 1-2 хвилини.

Готові млинці "Три склянки" можна їсти зі сметаною, варенням, джемом, шоколадом чи кремом. Можна використовувати начинки, щоб частування вийшло більш ситним. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати млинці по-англійськи – з лимоном та цукровою пудрою. У Великій Британії господині не використовують цукор у самому тесті, а додають солодкий компонент вже до готових виробів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ