Млинці можна приготувати з різними начинками – солодкими та солоними. Їх найчастіше подають на сніданок – до кави чи чаю. Спробуйте приготувати млинці по-грецьки, з оригінальними інгредієнтами.
Млинці частіше роблять восени та взимку, коли хочеться ситної їжі. Для страви, що готується по-грецькому рецепту, вам знадобляться;
- 200 г борошна;
- 3 яйця;
- 500 мл молока;
- 5 г солі;
- 1 ст. л. цукру;
- 20 мл рослинної олії;
- 300 г натурального йогурту;
- 600 г відвареного курячого філе;
- 500 г фети;
- брусничний соус;
- зелена цибуля.
Насамперед змішайте молоко з яйцями, а потім потроху додавайте просіяне борошно, сіль і цукор. Збийте міксером, а потім влийте олію.
Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям та випікайте млинці з двох сторін на середньому вогні.
Приготуйте начинку. Відварену курячу грудку потрібно нарізати тонкою соломкою, а зелена цибуля – дрібно. Змішайте м'ясо та цибулю та сиром фетою і викладіть на млинці.
Сформуйте конвертики і покладіть їх у форму, змащену олією. Надішліть млинці по-грецьки в духовку, розігріту до 180 градусів, на п'ять хвилин. Готово!
Млинці будуть дуже смачними з брусничним соусом та йогуртом. При подачі їх можна посипати рубленою зеленню. Смачного!
Раніше повідомлялося, чим замінити яйця у випічці – у млинцях, бісквітах та сирниках.