Today.ua

Млинцевий торт з куркою та грибами: рецепт неймовірно смачної страви

Масляна в самому розпалі, а тому пропонуємо вам скуштувати нову страву, якою можна порадувати дітей та дорослих. Це оригінальна закуска з млинців, які викладаються шарами, а між ними додається апетитна солона начинка з курки та грибів.

Млинцевий торт з куркою та грибами - рецепт

Перед приготуванням молоко та яйця потрібно дістати з холодильника на пару годин, щоб вони нагрілися до кімнатної температури.

Інгредієнти:

для млинців:

для начинки:

для соусу:

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці змішуємо яйця з молоком, сіллю та цукром.
  2. Просіяти борошно і додати до яєць, ретельно перемішуючи, щоб не було грудок. Додати олію.
  3. На розпеченій сковороді посмажити млинці з обох боків - вийде приблизно 10-12 млинців.
  4. Зварити філе до готовності.
  5. Гриби та цибулю дрібно нарізати та обсмажити на сковороді.
  6. Курку дрібно нарізати або перебити блендером, додати до овочів і трохи тушкувати - посолити і поперчити. Додати дрібно нарізану зелень. Якщо начинка виходить сухою, можна додати трохи курячого бульйону.
  7. Майонез змішуємо зі сметаною та натертим на тертці сиром.
  8. На дно форми для запікання викладаємо два млинці, змащуємо соусом і викладаємо начинку, чергуємо млинці з соусом і начинкою доки не закінчаться інгредієнти.
  9. Готувати млинець у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин, поки не розплавиться сир.

Готово. Смачного.

Нагадаємо, названо інгредієнт, через який котлети стають сухими - цю помилку роблять майже всі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ