Млинцевий торт з куркою та грибами: рецепт неймовірно смачної страви

Автор: Анастасия Березовская

Масляна в самому розпалі, а тому пропонуємо вам скуштувати нову страву, якою можна порадувати дітей та дорослих. Це оригінальна закуска з млинців, які викладаються шарами, а між ними додається апетитна солона начинка з курки та грибів.

Млинцевий торт з куркою та грибами: рецепт неймовірно смачної страви - today.ua

Млинцевий торт з куркою та грибами - рецепт

Перед приготуванням молоко та яйця потрібно дістати з холодильника на пару годин, щоб вони нагрілися до кімнатної температури.

Інгредієнти:

для млинців:

Популярні зараз

У Парижі офіційно показали новий кросовер Renault 4 E-Tech

Дзідзьо показав рідкісне фото з мамою, яка приїхала в гості з Португалії

В НМТ у 2025 році запровадять зміни до тестів з історії України, - Лісовий

Гетманцев підтримав підвищення податків заднім числом: “Гроші на армію потрібно брати у людей“

  • 1 склянка борошна
  • 2 склянки молока
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. соняшникової олії
  • 1 ч. л. цукру
  • дрібка солі

для начинки:

  • 700 г філе
  • 400 г грибів
  • цибулина
  • 3 с. л. соняшникової олії
  • кріп
  • сіль за смаком

для соусу:

  • 4 чт. л. сметани
  • 3 ст. л. майонезу
  • 70 г сиру

Млинцевий торт з куркою та грибами: рецепт неймовірно смачної страви

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. У глибокій мисці змішуємо яйця з молоком, сіллю та цукром.
  2. Просіяти борошно і додати до яєць, ретельно перемішуючи, щоб не було грудок. Додати олію.
  3. На розпеченій сковороді посмажити млинці з обох боків - вийде приблизно 10-12 млинців.
  4. Зварити філе до готовності.
  5. Гриби та цибулю дрібно нарізати та обсмажити на сковороді.
  6. Курку дрібно нарізати або перебити блендером, додати до овочів і трохи тушкувати - посолити і поперчити. Додати дрібно нарізану зелень. Якщо начинка виходить сухою, можна додати трохи курячого бульйону.
  7. Майонез змішуємо зі сметаною та натертим на тертці сиром.
  8. На дно форми для запікання викладаємо два млинці, змащуємо соусом і викладаємо начинку, чергуємо млинці з соусом і начинкою доки не закінчаться інгредієнти.
  9. Готувати млинець у розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин, поки не розплавиться сир.

Готово. Смачного.

Нагадаємо, названо інгредієнт, через який котлети стають сухими - цю помилку роблять майже всі.