Швидко, просто та дуже смачно – саме так можна охарактеризувати цей торт. Для його приготування не потрібне тісто, адже будуть використовуватися вафельні коржі, а за начинку взято крем та кокосову стружку. Загалом результат нікого не залишить байдужим, а на все про все піде всього 20 хвилин.
Кокосовий торт без випічки – рецепт
Складові:
- 1 упаковка світлих вафельних коржів
- 160 г білого шоколаду
- 50 г цукрової пудри
- 300 г крем-сиру, наприклад, маскарпоне
- 300 г вершків 33%
- 100 г кокосової стружки
Спосіб приготування:
- На водяній бані топимо білий шоколад і залишаємо остигати до кімнатної температури.
- Через деякий час змішуємо крем-сир з цукровою пудрою і білим остиглим шоколадом - збиваємо міксером протягом пари хвилин.
- В окремій ємності збиваємо вершки до стійких піків та відправляємо їх у сирну масу. Туди ж висипаємо кокосову стружку і ретельно перемішуємо.
- Вафельні коржі змащуємо готовим кремом і викладаємо один на один. Зверху прикрашаємо кокосовою стружкою. Як декор зверху можна ще викласти цукерки "Рафаелло".
- Торт краще залишити просочитися хоча б на кілька годин, а ще краще на ніч.
- Зберігати в холодильнику та подавати охолодженим.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати львівський сирник – спосіб приготування традиційного українського десерту за старовинним рецептом.